Elinen peli oli loistava vaikka päivä kokonaisuudessaan oli aika pitkä. Äidin kanssa meinasin saada sanomista aikaiseksi kun haettiin dogsit sieltä "hoidosta". Olivat karussa koska täällä oli asuntonäyttö ja kepo oli katsomassa myös peliä. UAH, noh, onneksi sain nieltyä ja purtua hammasta niin selvisi siitäkin ilman suuria murinoita.

Tänään olin Ystin kanssa kaupungilla ja voi iloa. On se ihanaa vain omistaa se yksikin todellinen Ysti. Siitä riittää onnea pitkäksi aikaa. En vaan ymmärrä sitä että jotkut ehdoin tahdoin tahtovat omia ihmisiä itselleen, kuvitellen, että ystävyyttä voisi jotenkin varastaa tai että jonkun muun kanssa vietetty aika olisi jotenkin pois toisilta. Siis onhan se ehkä ajallisesti mutta ei henkisesti. Vaikeata selittää mutta ehkä kässäätte. Mun mielestä tuollaisten ihmisten kanssa on aika turha edes vaivata päätään koska tiedän kuitenkin mikä on Ystini mielipide ja ajatus asiasta.

Olen ihan hurahtanut, musiikillisesti, pitkästä aikaa. Kapasiteettiyksikköä Cheekiä ja Elastista. HALOO, vanha akka ;) Noh, onneksi musiikki ei katso ikää. Enpä muista koska viimeksi jotkut biisit olisivat vain kertakaikkiaan iskeneet. Nyt niitä onneksi taas on, ehkä se on kesä joka saa pään sekaisin, kaikella tavalla.