Tässä sitä nyt istutaan sitten "työkuntoisena".. Noh, asiasta voinee olla hieman eri mieltä. Onneksi lääkärille pääsen hönkimään ennen yhdeksää. Jotenkin vaan niin hävettää mennä töihin ensin istumaan kolmeksi vartiksi ja sitten ehkä ilmoittamaan että takaisin kotiin mutta minkäs teet. Olen aina jotenkin ollut niin huono sairastamaan. Nyt tosin tuntuu siltä ettei kannattaisi edes lähteä autolla keskustaan mutta kepo oli sitä mieltä että parempi ottaa varmuudeksi auto "jos" vaikka tulen kesken päivää pois.

Huomasin juuri että housut melkein putoaa päältä.. Ei sillä että nämä koskaan mitään "ahdistavaa" mallia olis ollut mutta ilmeisesti 1,5 viikon pakon sanelema ruuattomuus on vähän vaikuttanut asiaan. Ei siis yksinkertaisesti ole maistunut.. Eilenkin piti väkisin syödä, kun tiesin että jos en syö niin tulee vielä pahempi olo. Ei muuten auttanut, tuli heikko olo silti. Kaikenlisäksi biootit on ilmeisesti saanut taas jonkun muun valloilleen. Ah tätä kokonaisvaltaista sairastamista... itkua pukkaa, taas..

Töissä tuli tosiaan käännyttyä. Taas pyöriteltiin silmiä ja "vaadittiin" rtg- kuvia. Ehkä mulla ei ihan henki kulje mutta kuulo pelaa kyllä normaalisti, hyvät rouvat. Tiedoksi vaan muutenkin että mulla on vähän liiankin hyvä kuulo..testatusti jopa ;) Saikkua tämä viikko vielä ja uudet napit. Nyt vaan tuli ukaasi että näitä otat vaan siihen ja siihen aikaan eikä sitten samaan aikaan kuin niitä neljää nappia jota vedät päivässä.. Anteeks, mutta nyt kyllä loppuu jo kellosta tunnitkin. HUOH, kai nää auttaa edes..

Olen tuijottanut koomassa jo kaksi elokuvaa, kiitos ihanan digiteeveen, mistään kanavalta ei tule muuta kuin "näin remontoit", "näin rikot" tai ostoskanavaa...