Tänään tökki taas huolella aamulla töissä mutta jotenkin kaikki vaan selkisi, ehkä asiaa paransi ensin se että pomo on vähintään 2 pvää pois työpaikalta :D Sitten selvittelin vähän irtisanoutumisjuttuja, 3kk karenssi siitä tulisi mutta sen jälkeen ihan siedettävästi "korvausta" per kk. Tosin, hienoisena plussana se, että aina tuo 3kk karenssi ei tule välttämättä mikäli työkkäri kuulemisensa jälkeen päättää näin, ettei irtisanoutuminen ollut ihan "niin huono juttu". Tähän vaikuttaisivat mm. työpsykon sekä lääkärin lausunnot, ja noh, meillähän noita piisais.... AAJEA..ehkä tää joskus etenee. EM: lisäksi pari tuttua on auttanut mua ihanasti yhden työpaikan suhteen, ei mitään lupauksia mutta hyviä pointteja suhteessa siihen mitä mahdollisesti haluavat, kiitos T ja P ;)

Loppupvästä sain megaidean. Ajattelin soittaa ja kysellä niistä tonteista jota haettiin. YIPPIIIIII, saatiin se jota ekana haettiinkin. Aika superia, musta tulee ehkä persettäni myöten velallinen mutta who cares. Sitten on oma tupa ja ihan omaomaomalupa.

Last but not least, oltiin pikkupiiläisen kanssa, siis H:n, agilityssä :D Joo, enpä kerro vielä enempiä ;) Alatte kuitenkin vaan kiusaamaan...