Tänään ollaan kierretty ilmatsydeemejä katsomassa sekä keittiökaupoilla. Domukselta sai tosi hyvää palvelua ja Topi-keittiöltä, noh, kohtalaista. Katsotaan miten asiat etenee noiden kanssa jatkossa, lähinnä tuo Topi nyt vähän mietityttää. Minä kun olen ihmisenä sitä kastia että jos joku ei heti miellytä niin jään sen ensi-infon varaan niin vahvasti etten välttämättä tahdo edes jatkaa asiaa näiden kanssa eteenpäin. Minusta palvelu ei siis ollut kovinkaan kehuttavaa tuolla Topilla vaikka mitään katastrofeja ei esiintynytkään. Selvisi mullekin nyt vihdoin 2 viikon Dekon lukemisen jälkeen tuolla Domuksella mikä tai mitä on wenge . Hyvä väri, siitä haaveena keittiön alakaapit :)

Sepulturasta en osaa mitään biisilistaa heittää ( hei mää ?-) mutta kakkosena tuli refus/resist :D Se oli ainut mitä odotin ja sen sain, ja vielä aika alkukeikasta. Mulle ois ollut sama vaikka olisivat soittaneet Säkkijärven Polkkaa lopuniltaa ;) (nooooot)

Aijuu, Pojat saivat tiikerinkestävän lelun. Katsotaan miten leluparan käy :D (toistaiseksi se voi vielä hyvin, on tuollainen malli mega kuin tuosta linkistä löytyy)