Skippasin duunin tänään, migreenipeikko kun iski.

Muutenkin kulunut vkoloppu ja sitä edeltänyt viikko on ollut jollei nyt kaoottinen mutta ainakin hieman sekainen. Risteilyllä vetäisin yleiskilarit isälle (sorry siitä) mutta kummasti auttoi, torstaina alkoi erityispedanluennot ja tuntui pitkästä aikaa että täällä mun pitää olla ja tää on mun paikkani. Kaikenlisäksi hame löytyi ja torstaina pitäis mennä modaamaan sitä Jaanalle. Sitä odotellessa.. Salilla käytiin E:n kanssa lauantaina heti jo aamusta ja ukotkin palautuivat metsältä. Oikeesti tosi kivaa.

E:n synttäreitä käytään viettämässä baarissa Lauskina, oli kyllä ihan kohtalaista, joskin törmäsin liian myöhään yöllä täysin epäsopivaan henkilöön jonka kanssa ajauduin hedelmättömään keskusteluun siitä miten eräs vanha rakas ystäväni minut "deletoi" elämästään, mutta se siitä..kaikkea hyvää _heille_.

Tämä aamukaan ei ollut oikeastaan mistään kotoisin, yksi tärkeä ihminen vaihtaa taas työpaikkaa ja tuntuu että siellä enää olevat  vanhimmat duunarit (minä ja ystäväni T) eivät vain osaa lähteä..Työssä vieläkään ei ole mitään vikaa mutta... Voin kertoa että hakemuksia on lähetetty mutta kun ei niin ei. Viimeksi sanoin vastauksen että hakemaani paikkaan oli tullut noin 170! hakemusta. Tsiisus, enkä ole edes mikään korkeakoulutettu ylimainostettu opiskelufriikki...