Töissä käy kun on vielä vähän pakko.. Muuten tuntuu taas menevän tosi vahvasti. Luulin jo että uusi työ uudet kujeet mutta mitäpä noista..
Eilen spinnauksessa meinasin/sainkin melkein aiheutettua itselleni kunnon rasitusastmatilanteen. Oli kyllä huisia..johan viime kerasta onkin..Noh, vaihdoin spinnauksesta toiseen jumppaan niin henkikin alkoi kulkea. Tosin, tämä ahdistusyskä jäi mutta se nyt on normaalia..kyl se siitä

On muuten jessuksen kiva huomata että kun taas kerran on sopinut ja järjestänyt asioita niin että näkisi ystäväänsä..kohta alan kyllä käyttää jotain muuta sanaa.. niin tättärää,(tosin tätä nyt jo odotinkin) tapahtuu jotain "aivan ennalta-arvaamattoman ihmeellistä" ja asiat menevät aiemmin sovitun ohi. Voin vain taas kertoa että mieliala on 100. Niin tai näin, mä en ala enää suunnitelmiani perumaan, vaan jos ei seura kelpaa niin pitää sitten "tästä suunnattomasta ystävärepertuaarista ottaa joku muu" ja kehittää sitten jotain..
Jos ei oikeasti seura kiinnosta tai siitä on jotain sanottavaa, tai on niin onnellisessa tilanteessa että ei tarvitse ystäviä, niin senkin voi sitten kertoa..