Palauduimme eilen Goalta. Mukavaa tulla kotiin. Viikko oli tarpeeksi pitkä aika ja hyvin pääsi eroon kaikesta arjen hulinasta, mutta kyllä se täällä sitten taas iski. Intiassa oli lämmintä, hyvä rusketus tuli ja ruokakin oli ihan ok. Kyllä, sanoin että se oli ok. Sitä syö mutta ei mitään päiväkaupalla kyllä. Oikeasti, kaikki maistuu loppupelissä samalta. Toisaalta pienet vatsapörinätkin ehkä vaikutti siihen että aluksi ruokavalio koostuin pelkästä naan-leivästä mutta se vasta hyvää olikin. Ehkä lisää Intiasta kuvien kera jahka olen tasaantunut tästä..

Noh, muuten tämä onkin ollut taas yhtä myllytystä. Kotikodin vahna herrakoira on huonona. Ollaan tekemässä suuria päätöksiä ja olen niin pihalla, kylmässä, ja aivan eksyksissä. Ehkä tämä..itse olen aika sinut jo ajatuksen kanssa mutta isäni ei..

Töissä suuren ongelman aiheuttaa kolme kesälomapäivää. Voitteko kuvitella, KOLME vaivaista päivää. Ongelmansa kullakin..olihan siinä minunkin lomatoiveessa ongelmana kaksi PALKATONTA päivää. Kun ei niin ei, näin paremmaksi olla siis vain 3 viikkoa putkeen lomalla kesällä. Toive toki on ettei tarvitsisi olla tuolla siihen kesälomaan asti.