On ne kyllä niin hanurista välillä, mutta luonto tekee omat tepposensa ja niiden mukaan mennään. Jos ei natsaa niin ei natsaa..toivotaan nyt kuitenkin vielä että tästä jotain "valmista" tulee. Tällä hetkellä täällä on pari kohtuu väsynyttä piskusta ;)

Töistä piti lähteä 30minsaa aiemmin kuin normaalisti. Kauhee säätö siitäkin. Sama kuin meidän OMISTA ns. pekkastunneista (ne 16h) jotka periaatteessa jokainen sais käyttää just niinku tahtoo. Tottakai siitäkin on pitänyt tehdä joku hel*etillinen excel-taulukko jota täytetään aina vähintään X päivää ennen mahdollista oletettua tulevaa poissaoloa. Voitte vaan kuvitella sitä säätöä, taasKIN.

Töistä, siis uusista mahdollisista, ei mitään uutta. Syömiset on olleet aika kuosissa ja jotain on ilmeisesti tapahtunutkin mikäli peiliä ja housuja on katsominen. Kattellaan, varmaan vähennän painoa siellä Intiassa vielä jonkun taudin seurauksena tms. Tällä hetkellä tuntuu taas niin perin pessimistiseltä kaikki että manaan kaiken maanrakoon. Mikä iloisinta, ensivko on ihan buukattu täyteen kaikkea muuta ja pakkaamista en ole edes ajatellut..taitaa tulla aika sopivaan saumaan tääki loma, niinku aina.