Joogassa oli kivaa. Muutenkin heräsin aamulla jo aikaisin ja ehdin duunailla vaikka mitä. Kivaa kun on kerrankin aikaa (kun ei tartte maata krapulaisena sängyssä:) Mielummin laitoin humputtelurahat tuohon kuin johonkin muuhun.

Kauheasti tekisi mieli lähteä Habitareen, mutta kun siinä menee taas yksi kokonainen päivä ja turkasen paljon rahaa. Ja mikä tärkeintä, ainut sopiva päivä lähteä sinne olisi ollut Tilkkujen Yönä, niin passaampa sen. Onneksi tulee tuo Deko- lehti :)

Polvi näemmä vähän juilii tuosta joogasta, olis pitänyt siis jättää ne puolilootukset vähemmällä. Kun ei sovi niin ei sovi..kaipa se tästä.

Nyt on pakko kyllä vähän taas jurputtaa. Ihmiset, jotka luulevat olevansa guruja kaikessa mitä ikinä tekevätkään ovat kyllä niin kuutamolla. Yleensä nämä Onni Onnelliset eivät näe kuin yhden tavan toteuttaa ja tehdä asioita, omansa. Ja kun sitten sitä pitää vielä huutaa jokaisella julkisella foorumilla ja pakkosyöttää muille niin ollaanpa taas mukavassa tilanteessa. Jos jossain asiassa on jonkun mielestä virhe tai parantamisen mahdollisuus niin on hyvä vaan ja menee itse tekemään korjausehdotuksia asiasta...mikäli kokee olevansa siihen kykeneväinen (ja voi maailma, yleensähän nämä tietävät kaiken mikrobiologiasta ydinfysiikkaan). Loppukaneetti: koiraihmiset ovat kyllä mielenkiintoista poppoota

**edit** Pakko kirjoittaa vielä että äiti oli onnistunut saamaan pari ensimmäistä kerrosta Lehmus- huivista ulos :D