Vaihteeksi..Ei välttämättä huono, mielummin nyt kuin huomisesta sunnuntaille. Vaikka ohjelmassa ei nyt sitten olekaan yhtään mitään. Raumanhommatkin pissi niin tehokkaasti ettei sinne näemmä tarvittukaan duunareita niin kiitos vaan sain jäädä rannalle ruikuttamaan. Juuri kun ajattelin että kiva, ei tartte ahdistua tekemisestä kun voi mennä töihin...tottakai tässä kävi näin.

Kaikilla muilla on siis jotain, tai jos ei ole niin eivät edes suunnittele mitään koska ovat niin paljoa lentäneet edellisinä vkoloppuina ympäri maita ja mantuja. Kotonahan on tosi kiva olla, on joo...alkaa vaan liiaksi taas vanne kiristämään ja mietityttää että mistä nyt alkaisi naputtaa tai kehittäisiköhän jonkun kevyen pikku draaman johonkin väliin..

Olen ilmeisen negaa seuraa...loppujenlopuksi. Ehkä oma seura on tällä hetkellä se paras seura. Voisin hyvin kuvitella istuvani illan jokirannassa fillarini vieressä ja vetää tupakkaa. Vaikka sitä en normaalisti edes polta..mistäköhän kaikki tällaiset ihme assosiaatiot oikein tulevatkaan..

Isä soitti eilen, kysyi olenko ollut äitiin yhteydessä..en ole. Sitä sitten vatvottiin melkein 20 minuuttia että voivoi ja miksei ja kuinka nyt niin...noh, jos tietäisin niin vastaisin ja tekisin asialle jotain vaan kun en tee. Enkä halua eikä minun pidä. HÄN on anteeksipyynnön velkaa ja HÄN saa tehdä asialle jotain. Toki voisin soittaa ja kysyä että kauanko tätä jatketaan ja että onko hän tosiaan sitä mieltä että hänen elämäänsä ei tytärtä mahdu...Siinä se oliskin, kun se vastais että jooei, ei mahdu. Ei äiti, isäsuhde mitä on ja  helvetillinen ahdistus kaikesta..muustakin. Duuniasiat ihan hyvin mutta jokin vaan tökkii ja raastaa..

Noh viime perjantaiset polttarit (kaverin, ei herranjumala minun) olivat ainakin kivat..kai :D

Ja äijien lauantainen pelikin meni loistavasti ja sunnuntainen turnaus, tarvitseeko siitä vielä hehkuttaa..noh, runkosarjavoitto tuli..että JEEEEEEEEEEEEEEEE