Oli ihanaa vuodata ja märistä kilpaa eilen Piukusen kanssa mesessä. Kiitos siitä. Telkkariakin on paljon mukavampi katsoa kimpassa, noin niinku virtuaalisesti ;) "let´s eero lähretää kaljalle" :P

Mutta mitäs muuta.. Tämä päivä on mennyt siivotessa ja koirien kanssa metsäillessä. Saivat taas vähän aivotyötä kun kaivelivat tuolla lähimetsässä ties mitä kantoja ja muita. D on vaan niin pöllö että jää sinne pitkiksi ajoiksi huutamaan vaikka me kadottaisiin näkyvistä.. Kyllä se aina tulee mutta arvolleen sopivasti sillä tavalla vähän laiskahkosti "ai odotitte minua?!" Muuten on kyllä supertylsää.
Yritin eilen vähän kartoitella olisko joku lähdössä jonnekin viettämään kivaa. Ei kuulemma, tosin mitä nyt aamulla kuulin taas ihan muuta. Kyllä sitä voi suoraan sanoa että seura ei kiinnosta, ei siinä mitään. Enpähän turhaan pyytele enää uudelleen. Tai jotain. Ihan he*vetin yksinäistä taas nykyään. Ei vaan ole niin ketään. Kaikki "hienot" ihmiset tuntuvat olevan vain kännykkämatkan päässä aina eli ei ihan äkkiä tulossa kahvittelemaan tai lähdössä seuraksi jonnekin. Mä olen todennäköisesti siis polttanut kaikki sillat joka suuntaan huomaamattani ja olen yksin saarrettuna autiolle saarelleni. Sen saaren nimi on taas kohta Masennus the Peikko, jos ei jotain tapahdu.
Kyllähän sitä vois täällä illat ja viikonloput toisensa perään juosta metsässä koirien kanssa ja olla reipas joka tavalla, mutta kun ei se voi olla tämän elämän oikea anti. Tai että siivota ja siivota ja järjestää.. what´s the point.. Kyllähän sitä keponkin kanssa kyhnää kotona aikansa mutta..
Kiva että muilla sitä kaveri/tuttu/ystävä-arsenaalia tuntuu olevan menoista päätellen, mä en vaan taas tunnu kuuluvan niin mihinkään..

Ai niin, hyvät ihmiset. Älkää vaan menkö repimään etikettejä uusista kierrätyspulloista. Hankaloittaa hieman niiden palauttamista. Meillä oli sentään etiketit ja muut paikallaan, mutta automaattia ei oltu vielä konfattu hyväksymään vielä juuri noita tietynmallisia pulloja :) Neiti Neuvonta sanoi samalla että mikä rumba mahtaa tullakaan kun kaikki 1,5l pullot on vielä tulematta :P