On se aina hupaisaa. Joka kerta. Noh, osaanpahan taas ainakin kahteen paikkaan jatkossa, eksymättä. Pääasia oli että perjantaina saatiin raksalla paljon maalatuksi, tehtiin yökyläläisen ja kepon kanssa hyvää pizzaa ja kokousteltiin ja huollettiin hyvin lauantaina Hesassa. Uutta kertaa odotellessa, siis Helsinkiin, sehän ei ole kaukana. Suunnitelmat on suuria, hotellilasku vielä suurempi tod.näk :D How about yks lottovoitto..

Nyt on aloitettu The Treenaus. Eli kuinka Jennuskasta tulee kaikki kumoon laittava iso korsto joka pelaa hullua peliä jossa kaikki vaan aina kaatuu toistensa päälle. Tästä ei kerrota ihan heti ortopedille, eikä äidille. Iskä ei ymmärrä kuitenkaan niin se ei haittaa vaikka sille kertoiskin :D Eli kun näette ovenkarmeja kolistelevan bulkkikuulantyöntäjää muistuttavan tutuhkon hahmon se voin olla minä. Sitä lottovoittoa vois tarvita tässäkin..kamat kun maksaa aiiiiika törkeästi :D Pitäiskö sittenkin alkaa vaan harrastaa pubitikkaa..tai jotain..

Muutto lähestyy ja kämppä näyttää siltä ettei täältä ole kukaan lähtemässä mihinkään. Onhan tässä aikaa.
Lauantaina hankin jonkun vinkeän selkäjumin itselleni joten tabuja tässä taas nappaillaan..venyttelyn voinee aloittaa ehkä joskus. Mutta, huomenna salille että näin se homma etenee :D