En suinkaan ole hävinnyt tai vaihtanut maisemaa vaikka mielessä onkin käynyt.

Juhannus meni töissä The Sedulandiassa, eli RMJ:ssä eli Porissa. Ota tuostakin nyt sitten tolkkua.. Pakko sanoa että en vieläkään tajua festareiden huumaa. Eikä se ole vain ikäkysymys. Joo, ihan kivaa siellä varmaan on mutta mikä se juttu niissä on. Ei jymmärrä. Noh, töitä tuli tehtyä kolmeen päivään enemmän kuin normaalina työviikkona ja unien määrä oli korkeintaan kolmena yönä yhteensä semmoset 12 tuntia. Kukkaro kiittää jossain vaiheessa mutta kyllä vähän välillä söi, muutkin, kuin itikat ;) Mutta pari painia tuli eroteltua, miljoona siideriä/kaljaa takavarikoitua ja revittyä kännisiä teinejä alas reppuselästä. Kiitos vaan Nipa kun kehoitit kaikkia nousemaan reppuselkään. EI NÄIN!

Muutenkin luin että Sedun uudessa raflassa Porissa oli mennyt ekana iltana putket tukkoon. Oisko sun Seppo-pieni syytä jättää se Pori rauhaan, tavalla jos toisellakin. Onneksi seura oli loistavaa ja aamuyöllä kun mentiin aina nukkumaan niin joku ihana suostui jakamaan iPodin kuuloketta kanssani että sain unta siinä kuorsauksen keskellä ;)

Baaria en ole nähnytkään aikoihin ja hyvä niin. Viime perjantaikin meni ensin töissä ja sitten töissä. Narkomaani, KYLLÄ. Pahaa pelkään vaan että tämä työnperässäjuokseminen ja sen haaliminen kertoo taas ihan muuta... mutta sanottakoon että möröt eivät ihan vielä istu ainakaan olkapäällä ja unikin on viime aikoina vielä tullut ihan ok. Paskasadetta odotellessa...