Eikä ihan syyttä...tuli meinaan otettua reippaalla kädellä ja niitä hemmetin shotteja taas. Kumma juttu, aina sama kaava. Siihen baariin ei ainakaan sitten mennä ja mitään shotteja ei ainakaan juoda. JUUEI. Jatkoillekaan ei kyllä lähdetä ja sammuta sohvalle, eipä niin ei :D Onneksi kepo on kulta ja kun tekstailin keskenäni päissäni sille jossain vaiheessa koordinaatteja, niin ei sitten aamulla mesonut mitään. Reppana joutui lähtemään vähän sen jälkeen töihin kun mä kömmin aamuauringossa vasta reissultani himaan. Kivaa oli, pitkästä aikaa näinkin. En ehkä lähde enää missään muussa seurassa baariin kuin vain siinä "harvassa ja valitussa".

Eilinen päivä oli kauttaaltaan aika pitkä, aamusta heti oli lähtö Porvooseen ja siellä vierähti tovi. Laskeskelin että mittaa päivälle tuli aika tarkkaan 13h ja siihen taisi sisältyä yksi sämpylä ja tuhottomasti siideriä ja niitä pirun shotteja, voinette kuvitella lopputuloksen. Tunnin olin välillä kotona, suihkussa käymässä ja vetämässä päälle jotain muuta ku urheiluvermettä ja taas mentiin.

Mielenhäiriössäni (lue: krapulassani) hain sitten kouluun. Pitäisköhän mun ilmottaa tästä nyt sille lääkärille.."tuli vaan mieleen että kun en ole ilmeisesti aiemmin tajunnut niin haen sinne kouluun" :D