eller inte..

Ihan kiva kun ystävällä on The Mustasukkainen Poika(ystävä)olento. Se siitä, en jaksa vuodattaa enempää. Hyvä vkoloppu oli kuitenkin edes jossain määrin, vaikka välillä tuntui siltä että helpommalla olis päässyt jos ois jäänyt kotiin rähisemään.

Kutomuksia tein vaan kotimatkalla eilen. Aloittelin toista lapasta ja näyttää ihan kohtalaiselta.

Sitten se muu vuodatusosuus.. Jos ihminen on raskaana niin sehän on tietysti oikein kivaa. Se vaan että pelkään pahoin että nämä raskaana olevat ihmiset eivät ole ainoita maailmassa ja ensimmäisiä jotka ovat raskaana. Mikäli mitään biologiasta ymmärrän. On tietysti ihan kiva että saa käydä neuvolassa ja muualla ja ahistaa ja puristaa ja kaikki on hankalaa mutta jos ei yksinkertaisesti ole työkykyinen niin pliis, onko pakko tulla sinne työpaikalle sitten kun olo on ilmeisen hankala. En ymmärrä.. Muutenkin meni niin taas käämi tänään että erakoiduin oikein kunnolla ja päätin että vtut. Elän toivossa että joku headhunttaa mut jonnekin täydelliseen työpaikkaan mutta sitä saanen odottaa..

Huomenna kouluillaan, menee varmaan tosi vahvasti ;)

Sny oli lähettänyt ilmeisesti sähköisen postikortin mutta meili hävitti sen bittiavaruuteen joten..jos lueskelet niin en valitettavasti ehtinyt sitä nähdä :(

Jei, SNY laittoi uuden kortin ja nätti oli, voi kun oliskin tuollaista talvimaisemaa. Ja hei, oon ollut reipas ja päivitellyt kuvia sinne tänne =)