Ääää..en tahdo en ala enkä jaksa. Vali vali ja väävää. Ei mulla juurikaan muuta. Elämä on niin epistä ja kaikki on ihan persiistä :D jos on hyvä päivä niin kannattanee lopettaa lukeminen tähän.

Kaikki mättää ja mikään ei mätä. Pomo on liian "kiva" ollakseen oikeasti kiva. Siis ilman mitään tarkoitusperiä. Töissä nyt on mutta ei se mitään juhlaa ole, eipä sillä, ei missään töissä oo kuulemma kivaa. Epäilen kyllä vahvasti, koska huhut siitä että jossain työpaikoilla saa kuulemma ihan vapautuneesti jopa keskustella työkavereiden kanssa on aika yleisiä. Minen tahdo mua ei kiinnosta enkä välitä. Kaikkia noita tasapuolisesti. Ensimmäinen ketutus tuli 9.20, johan siinä oli oltu 20 minuuttia töissä. Kyllähän se siinä meni koko päivä mutta ihme tervanjuomista. Ainako tää on tätä? Viimevkollakin laitoin 3-4 hakemusta menemään... mistään koko aikana hakemasta paikasta ei ole juuri ilmoiteltu mitään. Ei edes että kiitos mutta ei kiitos... Mutta hei, kuka nyt välittäisi mitään mistään..

Sen verran olen reippaillut että perjantai-illan vietin kiltisti ruotsinopiskelun ja iPodini kanssa. Lauantaina kävin sauvakävelyllä (joojoo niin keski-ikästä mutta ku hartiat vaatii)...