Päivä oli mukava ja näytötkin taisivat mennä läpi. Ei nyt hirveän vaativaa, katsotaan vaan niin saan siitä jonkun 1 ja rimaa hipoen läpi :)
Kudoin lapasetkin loppuun. Yllättäen! toisesta peukalosta tuli ihan epäkesko. Kelvannee silti sinne Punaisen Ristin kamppikseen.
Sain yhden haastattelukutsun tänään. Pitänee mennä tsekkaamaan paikka ensiviikolla. Kyllä kaikki tarjoukset toki kiinnostaa mutta mörkö vaan meinaa nostaa päätään jotenkin enkä meinaa jaksaa mitään. Siis jaksan opiskella ja viikonloppuna lupaan itselleni että teen ruotsin tehtäviä roimasti eteenpäin. Muuten en vaan jaksaisi mitään, ketään, missään. Ainakaan työpaikalla ja varsinkaan mitään joka liittyy uusiin ihmisiin...
Valitan, tämä blogi on taas niin tätä.
Asioita ei yhtään ainakaan auta se, että kaikenmaailman pentutehtailijat ympäri maailmaa tuntuvat viettävän täysin omatunnotonta elämää ja tekevän ties minkälaisia pennutusratkaisuja. Ihan kiva että ihmiset saavat koiria jne, mutta tänään taas kuulin mielenkiintoisesta yhdistelmästä parson/havanaise joka oli ihan vahingossa toistamiseen tapahtunut.. jätin taas kommentoimatta. Pitänee alkaa harrastaa itsesensuuria ihan live-elämässäkin, täällä sitä en tee koska tämä on minun vuodatukseni..