Ja taas lähtee yksi... Uskomatonta miten voi samaan aikaan olla onnellinen jonkun toisen päästessä pois duunista kun taas surullinen siitä että sinne me, "vanhat parrat", jäädään. Laskettiin aikamme kuluksi tänään, montako ihmistä sieltä on lähtenyt ajansaatossa. Noh, 21 kappalettahan niitä..paljon mahdollista on että joku siitä vielä unohtui.. olen kyllä superonnellinen työkaverin puolesta, siis todella, ihanaa kuulla taas jostain normaalista paikasta.

Kepo läksi Saksanmaalle vähän lomatöihin, työlomailemaan, lomailemaan töiden lomassa tai jotain. Niin ne toiset. Me täällä pidetään himaa pystyssä karvalapsosten kera, joskus kyllä on ihan kivakin olla iseekseen. Saan kutoa ja virkata niin paljon kun haluan eikä tartte tehdä ruokaa!! Yippii! (en mä sitä yleensäkään tee, mutta se, ettei sitä tartte tehdä tarkottaa myös ettei tartte ottaa kaupparessiä :)

Itse on tällä hetkellä vissiin 3 hakemusta vetämässä, ilmeisen turhaa, sillä alkaa tuntua lopun alulta..

Ehkä loppuvko tuo jotain helpotusta

 

**edittiä**

Ei jumalauta miten harmittaa...oikeesti, mä en koskaan löydä mitään..ihan varmasti kaikki koulusuunnitelmatki kusee tavalla tai toisella. Noh, ainaki talokaupat on haudattu ajaksi ** kun nekin tuntuu olevan meitä vastaan