Viikonlopusta piti tulla vähän erilainen mutta kertakos se on taas ensimmäinenkin (pitkästä aikaa) kun fiilikset pissii ja ohjelma kuseksii.. Että nyt istutaan sitten kotona. Ideaparkissa käytiin tsekkaamssa miltä siellä näytti. Noh, miltä näyttää iso kauppakeskus puoliltapäivin lauantaina. Liikaa lapsia, ainakin. Ja liikaa muutenkin, kaikkea. Fiilis tehdä jotain muuta, kuten oli suunnitelmissa iltasella, kaikkosi joten se siitä. Nyt sitten ollaan..

Kävin purkamassa raivoani lenkillä. Ari K. huusi iPodissa ja minä irvistelin kun otin muutamia juoksuvetoja. Ei oo kyllä polvi enää juoksemista varten, mutta yritettää.. Kepo lähti nyt lenkille eikä käy sääli, sataa ihan v*tusti...Tosin, satoi kyllä silloinkin kun mä olin ulkona sekä yksin että kera koirapoikien.

Ihme juttu, ei auttanut edes SingStarin laulaminen, fiilis oli ja meni. Lonkeroki jäi puoliksi juomatta... Sanotaanko että itkettää ja harmittaa..eikä toi täysillä pauhaava sade yhtään auta mieltä..

**edit** kuuntele: Jenni Vartiaisen uutta levyä...ei tarvitse juuri muuta. Ensimmäinen levy pitkään aikaan jonka vain ostin. Ilman miettimistä..