Eilen tulin töistä pitkästä aikaa bussilla kotiin kun kepo oli harrastelemassa jääkiekkoa.

Bussiin oli eksynyt myös kokoonpano jossa oli 4 hieman teini-ikää vanhempia nuoria naisihmisiä. Yksi ainakin muisti kovaan ääneen kuuluttaa miten HÄNEN peruskoulunsa oli kestänyt kymmenen vuotta, siis "tajuuttextete siis 97-07". Oh dear, mä mahdan olla jo wanha ;)

Noh, pakotettuna kuuntelemaan näitä daameja joilta ei kyllä käytöstapoja paljon herunut kuulin mm. mitä kaikkea he voisivat tehdä kesätöikseen. Vastaus: eivät mitään. Milloin ei saatu tarpeeksi palkkaa, milloin taas se oli muuten vaan "perseestä". Kauhean kiva, tokihan kaikki palkkaavat noinkin asennoituneita nuoria ihmisiä töihin. Oli niin lähellä että en kysynyt neideiltä että mitäs te sitten voisitte tehdä.. se kun jäi vähän hämärän peittoon..

Aloin miettiä omaa nuoruutta ja työvuosia, niitä riittää enkä ole koskaan sanonut ei työnteolle. Ensimmäiset työpaikat ja työt kun ovat sieltä 13-14-vuotiaasta milloin hoidettiin lapsia tai käytiin siivoamassa tai mitä tahansa sen ikäiselle sopivaa. Mikä ihme siinä on etteivät nykyaikana mitkään työt, ihan oikeasti, tunnu kelpaavan näille kermaprsevirityksille. Mitä niiden vanhemmat sitten tekee että käsitys työnteosta voi olla noin vääristynyt.. tai, noh eihän sitä kai vanhempia voi syyttää mutta ihmettelenpä vaan.

Ehkä siitä johtuen kärsin taas pitkästä aikaa kunnon migreeniä, reilu 15 tuntia alkaa olemaan nyt pulkassa ja pystyn sentään istumaan sohvalla ja koomaamaan. Liikaa lääkkeitä, liian vähän helpotusta. Että olisiko ehdotuksia mitä nappia seuraavaksi lääkäriltä pyydetään..

Ja hei, Setä Koiranen on pöljä. Se pieree kun merimies, mutta ei voi mennä pihalle koska on KYLMÄ! Siinä se sitten nököttää ja tärisee ovella ja pyytää sisälle.. HUOH..koirat..