Jotain ihan uskomatonta tapahtui tänään. Eilen illalla koomailin vielä läppärillä ja tunsin kyllä jo silloin että takaraivo jyskyttää ja niskat jumii ja ties mitä. Lukaisin vielä meilit ja siellä oli ystävältäni T:ltä ketjumeili. Näitä että kun teet niin ja näin niin huomenna sinulle soitetaan. Lätkäisin sen eteenpäin muutamalle isompia ajattelematta.

Aamulla (yöllä jo osin) alkoi järkyttävä migreeni. Näin mm. unta että minua ja yhtä vanhaa työntekijäämme haastateltiin kaikkien esimiesten silmien alla ja vertailtiin hakemuksia ja tämä vanha oli vaan kaikessa niin paljon parempi. Jotain alitajuista ehkä ;) Viesti siis töihin että kiitos mutta ei kiitos, olo on järkyttävä.

Heräilin tuossa hetki sitten, olo aika kohtalainen. Joku oli soittanut, numero näkyi muttei ollut tunnistettavissa. Ajattelin että tarjoavat keikkaa avustajaksi tai hieromaan. Ei kumpaakaan. Minut pyydettiin mahdollisimman pian haastatteluun. Paikkaan, jota kautta hain varmaan 6 kktta sitten töitä. Haluavat siis ottaa haastatteluun oman firmansa sisäiseen rekryyn. NYT mun usko palautui johonkin. Ehkä hehkutan liikaa ja saan silmilleni mutta so what. Jos aikataulu on se että "nopeastiko olet käytettävissä ja pääsetkö heti haastatteluun" niin tää kuulostaa niin hyvältä :D
Kikiä on kiittäminen uudesta pohjasta

Eilen oli tullut uusi Novita ja SK: Iiiiihania ohjeita täynnä, tosin toisessa kaikkea ihan koneella ommeltavaa liikaa mun makuuni. Nou konetta, nääs. Enkä mä nyt semmosta edes osais :)
Ajattelin osallistua siihen piposukka-tempaukseen ja laittaa hyvän kiertoon :)