Sormi on ihan kenollaan. Ei ole hyvästä jos sitä pitää tuettuna kun sitten se alkaa olemaan ihan turta ja kylmenee ihan omituisesti..tai sitten mun tuki on vaan liian tiukalla. Jos siinä ei taas pidä mitään niin jänne paukkuu ja narisee ällöttävästi (iyyyyh). Mikään ei siis ole hyvä. Ostin jotain tulehdusrasvaa jos se tuosta vaikka rauhottus.

On kyllä niin sieltä itestään kun ei ole autoa. Kaks puolikuntosta koipea ja fillari ei näillä ilmoilla oikein iske kun aamulla ei voi olla varma mitä illansuussa sataa kun lähtee töistä. Ja muutenkin..Sehän tästä nyt vielä puuttus että pitäs herätä kukonlaulusta vaan siitä ilosta että sais polkea aamuäreänä töihin (olisin siis kahta vihaisempi siellä töissä jahka sinne asti pääsisin..ja vielä hikinenki kaikenlisäksi :)

Kepo oli päässy turvallisesti itäiseen provinssiin joten eikun sorsia jahtaamaan, ja ties mitä lentäväisiä.

Lauantaina olis tarkotus lähteä tsekkaamaan Habitare. Toivottavasti en löydä mitään ostettavaa..

Setä Koiranen kuvitteli ilmeisesti oleavansa herra talossa. Yöllä piti useampaankin kertaan huomauttaa että kuono umpeen tänne EI ole tulossa ketään. Sitten kuului taas syvä huokaisu ja vähän ajan päästä toiveikas "pöff...." tätä jatkettiin aikamme kunnes taidettiin molemmat nukahtaa päivystämisestä :D

...boooooriiiiiiing..... (mutta tässä piristykseksi nämä ihanat kämmekkäät :)