Eli kohtalaisen säätämisen jälkeen ollaan takaisin reissusta. Kaikkea mukavaa ja vähemmän mukavaa mahtui reissuun, mutta kaikki hyvin. Käytiin Tallinnan eläintarhassakin (ettepä muuten tienneet että siellä on sellainenkin :) ) ja siellä oli kaikenkarvaista villikissaa ja vuohta että siellä sitä kierrettiin tunti jos toinenkin. Kuvan susi näyttää siltä että "joopajoo jaapajaa antaa heittää muualle siitä"..Mikäli se edes huomasi meitä :D

790346.jpg

Teimme myös hintavertailua raksakamojen suhteen ja kyllähän siellä edullisempaa paikka paikoin on. Nyt sitten vaan samat hinnat hakemaan suomalaiskaupasta ja miettimään missä menee se raja että kannattaa tai ei kannata hakea. Tällä hetkellä näyttää kyllä että lattiatarpeet ja laatat yms kannattaa sieltä melkein hakea, oli mikä oli. Kaiken kukkuraksi, meillähän on tuo ihanainen raksapakukin ostettuna niin mikäs siinä.

D:lle en ole onnistunut saamaan trimmausta, joten my gentle hands joutuu taas koetukselle ja saan Setä Koiraselta varmaan hieman pahaa silmään kun ahtaudumme taas tuonne vessaan trimmauslaitokseen :D

Tallinnasta mukaan tarttuis vähän juomista ja parit kengät, joten ei turha reissu =)

**edittiä** Kerrotteko viisaammat miksi isoa sakemannia kuljetetaan fleksissä? Ja miksi sen kanssa hengataan tienvierellä niin, että kun se näkee toisella puolella jotain kivaa niin autoilija joutuu tekemään pakonomaisesti hirveän jarrutuksen ettei tappaisi koiraa (sillä narun toisella päällä niin väliä ole...)

***edittiä2*** Hoi kaikki laiskat lukijablogaajani. Kaikki ette kuitenkaan ole mitään käsityö-wanna-be-hirmuja niin tehkää palvelus mulle :D Kaivakaa kaikki äiteenne, mummanne, mammanne, ukkinne ja isovaarinne kaapit ja laittakaa mulle tulemaan lankaa. Tai laittakaa noottia olemassaolostanne niin ilmoitan teille hommaa :D Ugh..