On se niin vaikeeta, vaikeeta on.. Nimittän yrittää tehdä KAHTA samankokoista lapasta/sukkaa/tms muuta värkkiä mitä on parillinen määrä. Ihan epäreilua on vielä se, että äiti oli kutonut mulle kivat lapaset ja tietysti niitä tihrutin ja on ne kyllä ihan yks yhteen. Että höh.. Kepon lapasetkin siis menköön Siperian perukoille lämmittämään.

Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

PIUKU siis heitti minua tällä. Ehdottomasti haluan osallistua hänen tarjoamistaan kursseista tuolle Syö minkä jaksat ja haluat, laihtuen- kurssille. Kelpais kyllä :)

Itse ajattelin ehdotella seuraavia:

- Kuinka puudutat itsesi tehokkaimin työnhakumarkkinoilla? Tuhat ja sata keinoa olla saamatta responsea hakemuksiisi.

- Rekrytoimintaa yrityksille- Näin lupaat ilmoittaa haastattelun tuloksen ja vetäytyä tämän jälkeen juomaan rommia Jack Sparrow- nimisen tyypin kanssa palmun alle. Tehokasta ja toimivaa. Jatkossa hyvä maine työntarjoana taattu.

- Esimies ja minä. Vaihtoehtoja heille, jotka kokevat tekevänsä esimiehensäkin työt.

- Orjankoulutuksen A ja O. Jatkokursseja myös edistyneille nimellä "Orjankoulutus tänään, Orja ja vallanvaihto sekä Vallastasyöksemisen ABC". Olemme tarjonneet menestyksekkäästi kursseja jo lähes 8 vuoden ajan pienille ja valkoisille egopakkauksille. Värivirheelliset ja p*llipuolet, tervetuloa, ette ole yksin!

- Raksamiehen _tee_sekin_itse- kurssi. Opetellaan tekemään kaikki itse ja siihen puolet lisää. Sisältää rautakaupan ikuisjäsenyyden, Bilteman kanta-asiakkuuden sekä tuntikaupalla puheaikaa vastaavan mestarin kanssa.

Sen enempiä haastelematta, ottakoon ken haluaa ;)