Teinpäs pitkästä aikaa taas koulutehtävänkin alta pois kuleksimasta. Sopii mulle tommoset etänettitehtävät. Palautteen kun saa samantien. Tulos: 8/K(iitettävä). Oishan se ollutkin ihme jos sieltä joku välttävä ois tullut..asiakaspalvelusta kun oli kyse ;) Ehkä pienellä keskittymisellä ois voinut saada enemmänkin aikaan.

D:ltä oli trimmattu karvat lauantaina kun olin huinimassa. Voihan nahkapoika. Ei voi kun kiittää kepoa kun viitsi moiseen ruveta. Toisaalta nyt H näyttää vielä kamalammalta kun vertaa tuohon "pikkukoira"-Setään. Miten se voi olla niin että koiran persoonakin muuttuu kun karvat viedään :D

Töissä on superkamalaa. Tai siis ihan normaalia se kai meille on. Stressin määrä on ilmeisesti vakio, oli ihmisiä töissä kaksi tai kuusi. Eihän meitä ole koskaan tainnut täyttä miehitystä ollakaan enempää kuutta..kuin ehkä hetkellisesti. HALOOOOOOO...missä on se mun uus työpaikka.

SNY-juttuja vielä. Oli kyllä kiva olla ringissä mukana ja saada sellainen "vastasny" kuin Essi oli. Harmi etten juuri saanut noista paketeista kuvia kun kamera oli milloin missäkin maailmalla tai puhelimen kamera reistasi.. Ehkä kuitenkin yritän kuvata noita Essin lähettämistä tarpeista valmistuneita juttuja niin saan vähän päivitystä tähänkin asiaan. Omalle SNY:lleni Hansulle oli kivaa keksiä kaikenlaista koska olemme niin eri päästä tätä käsityöskaalaa :D Minä ihan täysin tumpelona vasta-alkajana ja kun katsotte Hansun omia sivuja you´ll get the point :D Hyvä kuitenkin jos onnistuin niin saimme jokainen jotain..