Ei kannata lukea koska nyt taas riepoo isolla kädellä

Eipä ole aikoihin ollutkaan näin mustaa fiilistä. Tiedän toki osan aiheuttajista mutta joulu on oma osasyynsä. Tuntuu etten voi koskaan lähteä itäiseen provinssiin ns hyvillä mielin. Jatkuva pahaolo kroonistuu ja kepo repii kohta sananmukaisesti hiuksia päästään. Eilen mm tokaisi ettei ole enää kiinnostunut kuulemaan työvalituksiani. Kiitti, kiva, hei... Tässä sitä sitten ollaan. Töissä viiraa niin paljon ettei mitään järkeä. Ei kun toinen uusista saikkarilla pari pvää ja taas vähenee porukka. Toista saisi olla kokoajan "komentamassa" ja päällepäsmäröimässä mutta kun en jaksa. Ei aikuista ihmistä voi käskeä kokoajan tekemään töitään jos se ei niitä tajua tehdä. Ei tää voi taas (kaan) olla näin vaikeata.

En ole kiinnostunut pskan vertaa kuulemaan kenenkään ihanistä ja mahtavista esimiehistä, työpaikoista tai loistavasta matkasta maailman ääriin. Mua ei kiinnosta enkä jaksa edes näytellä kiinnostunutta. Saanko jäädä koko jouluksi kotiin ja maata kolme päivää ilman ulkomaailman yhteydenottoja..tosin mietin että huomaisiko kukaan edes (tuskin---)

Nyt kaikki tietysti ajattelevat että jaaha tuolle ei viitsi enää mitään sanoa tai puhua. Mielummin juuri niin että puhukaa toki ja sanokaa mutta älkää odottako mitään reaktiota, mitään vastakaikua tai sanaa takaisin. Nyt en enää vain jaksa..