Muuta ihmeellistä ei juuri olekaan tapahtunut,paitsi sitä perusoletusta huomioon ottamatta taas että töissä tökkii. Täysillä.

Vappuna käväistiin "tradition" mukaisesti lakituksessa kera Hannun. Muuta suurempaa agendaa ei illalle ollutkaan. Hetki istuttiin Puutorin Vessassa ja vain naurettiin, pitkästi aikaa sentään oikeasti nauratti monetkin asiat. Sen jälkeen lähdettiin Edisoniin, miksi, ei mitään tietoa :D Kivaa sielläkin kuitenkin oli ja isovelikin joinasi jossain vaiheessa mukaan. Taidettiin sitä maailmaakin taas parantaa paremmaksi paikaksi aika isolla kädellä.

Töissä tosiaan vaan tökkii ja tökkii, mitään erityistä ei ole, mutta jotenkin vaan on kokoajan niin nurkkaan ahdistetun olo. Sellainen että seuraavasta poikittaisesta lauseesta käy nilkkaan kiinni ja karkaa jalkovälistä jonnekin muualle. Töitäkin tuntuu saavan olla kokoajan todella kerjäämässä lisää, en oikeastaan pidä tilanteesta yhtään..

Ehkä joskus, jos, kun, jotain....vähän matalalla mennään. Toivottavasti perjantain laivamatka ja loppukuun Joensuun- reissu tuo edes jotain valoa tähän oloon...