Ainakin hetkellisesti. Olin meinaan jo ennen lauantain iltarundia ihan varma että joko käy jotain tosi ärsyttävää tai koko homma pissii muuten. Noh, kävi sitten molemmat. Aina pitäisi luottaa vain niin siihen alkuintuitioon tietyistä asioista. Ainakin tässä olisi taas voinut luottaa mutta minkäs teet kun lähti niin lähti. Ja lähti sitten mopokin.. Onneksi ei kuitenkaan niin kuin Piuku blogissaan selvittää.. joku raja sentään kuten PMMP:kin laulaa.

Nyt on sitten kausi ohi kaikella tavalla niin ehtii ehkä keskittymään taas tähän tasaiseen elämäänsä. Päätettiin lokinpojan kanssa että aletaan tekemään jotain ihan muuta kuin ravaamaan baareissa, ainakin hetkellisesti. Tästä viisastuneena (molemmat kun ihmeteltiin miten se ilta olikin niin paska loppupelissä) päätettiin mennä sille joogakurssille josta on ollut aiemminkin puhetta. Jos siitä sais jotain muutakin sisältöä kuin venyvyyttä

Joo, kävin sitten karjuamssa he**ettiprk*että herrakoirille keittiössä.. On se kumma miten yksi, tyhjä, keraaminen kuppi saa niiltä "kupin nurin". Nyt meillä on koira a kylpyhuoneessa ja koira b vessassa.

**edit** oltiin sitten se 20 minsaa agitreeneissä, kylläpä menee taas vahvasti..joka osa-alueella