Siitä että mikä ihme on jos yli 30-vee naisihminen ei osaa pukeutua sään sallimissa rajoissa? Vai mitä teille tulisi mieleen laittaa päälle -10 asteen pakkaseen jossa työnkuva on noin 4-5h paikallaan seisoskelua..? Ehkei kuitenkaan ihan farkkuja ja korkkareita..

Muutenkin olisi pitänyt luottaa luojan antamaan intuitioon siitä ettei olisi lähtenyt mihinkään lauantaina: ****uusiksi menee varmaan kaikki ystäväpiiristä lähtien ;) ei vaan..aloitetaan nyt muutamasta hampaasta ja silmälaseista. Onneksi vakuutus sentään korvaa noi lasit mutta ei hampiaisia.. Ja minut tuntien, mä VIHAAN ja PELKÄÄN hammaslääkäriä ku pieni eläin..eipä paljon auttanut tänään siis hengitysharjoitukset lekurin tuolissa..paniikkihäiriö ei taas ollut kaukana..

Pari pvää on siis mennyt sairastellessa tässä mutta huomenna pitäs punkea takaisin töihin. Sekin vielä, ei olisi kuulemma saanut ilmoittaa 8.00 maanantai-aamuna ettei ole kykenevä tulemaan tai "ainakaan sillä tavalla". Jotenkin tiesin ettei Rouva malta ilmoittaa poissaoloani kolleegoille, tein sen itse. Arvasin senkin oikein, oli vain sanonut että "se on nyt pois". Aamen..ehkä päivän tai kaksi..jopa kuukauden? Olivat siellä sitten taas vatvoneet miten sekin oli voinut olla niin vaikeaa mutta hei..eihän kellään muulla VOI olla ilmotusvelvollisuutta kuin duunareilla (ja nekin tekee sen vielä väärin)..what a joy jälleen kerran..

Saattaa olla että pelaamiset pitää jättää näiden hammasvaivojen vuoksi..ehkä ne ei enää kestä sitä vapaaehtoista rusikoimista tai sitten pitää kävellä siviilissäki suojat suussa..ei välttämättä huono idea..