Ihanaa, jossain oli siis kuitenkin ihminen jolla oli aikaa minulle/meille ja yhteisille aggren kohteille. Kiitos sinne :) Pääsin siis tosiaan lauantaina vähän tuulettumaan. Ensin toisenlaisessa seurassa ja loppuillasta/yöstä löysin itseni vanhan työkaverin kanssa humppahel*etistä. Ei kyllä parane mollata sillä jopa MINÄ pääsin pari kertaa kuulkaa ihan tanssaamaan. AI vitsi oli kivaa, ehkä tästä taas innostuis. Tuli ihan vanhat tanssiajat mieleen.

Muuten sitten onkin ollut höykytystä... Töissä, äh, mitä sitä viitsisi edes kirjoittaa enää. En mitään. Jos kiinnostaa niin kysykää meilillä.. Tämä on niin kaukana taas kaikesta normaalista ja todellisesta niin ei kyllä mitään järkeä. Iso huoh... jäin tänään tekemään lähes 2h ylkkyä että saisin miinuksiani kurottua kiinni.
Noh, ei sinne enää jäänyt kuin joku 2h että kaipa ne siitä.

SNy- paketti odottaa ja polttelee postissa. Taidanpa käydä iltalenkillä se nappaamassa ja yritän saada jotain kuvaa jonnekin.

SNY-paketissa oli harmahtava seiskaveikka, Vuorelman vetoa pistaasinvärisenä <3, Nappi-nannapussi, Ystävänteetä ja ehkä loistavin Stitch `n Bitch... se oli niin hyvä (ai niin ja se ihana lukutoukkakirjanmerkki myös) että pakkohan sitä oli alkaa lukea jo eilen.. kiitos kiitos sny